Avsked och tomhet

Så var det dags för Saga att åka hem. Morgonstunden blev lite extra lång och det var en krypande känsla av saknad som infann sig redan då. Inatt drömde jag att jag fick överta Saga. Ja, visst förstod jag att vi skulle bli fästa vid hundarna och nu har vi fått känna på första farvälet. Matilda var med och hjälpte mig med pälsvård innan avfärd och tröst efter.

Det kändes mycket bättre när Tuula kom och Saga blev superglad! Lite knasig när hon skulle hoppa in i bilen men när vi kastade in en tennisboll gick det bra.

Först var det lång vila för både stora och små. Vi lyssnade på Klara Zimmergrens sommarprat och hon är en sann djurvän och humorist. Lyssna – det är värt det!

Det som hände i lilla gruppen var Spike som gav Mikey ny uppmärksamhet. Han försökte få igång honom att leka och det kan jag säga var helt kört. Väl hemma är det tomt. Hon saknas oss!

Om Madeleine Scherlin

Jag som skriver här heter Madeleine Scherlin. Visionen för Gottfridastugan är att skapa en harmonisk plats för samtal och skrivande. Jag är själv chef och har jobbat med ledarskapsutveckling i många år. Här ska Lidingös chefer och ledare uppleva konstruktiva samtal som ökar förståelsen för andra och sig själva. Man kan komma i träningskläder, eller efter jobbet, ta med hunden och också njuta av en sprakande brasa och gott fika.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s