Dreamteam

men skenet kan bedra .. Här sitter de uppställda i teamet som leker, lyder, charmar, snarkar, snusar, gosar, joggar, går fint i koppel, kommer när man ropar ..

 

Men … En gång per dag tillåter sig var och en av hundarna att göra ett bus. Det märkliga är att när en ger sig av så de andra två JÄTTEDUKTIGA. Alla hundar busar genom att nonchalera min inkallning. Spike får syn på andra hundar och drar. Mikey ger sig helt enkelt ut på egen promenad och är inte särskilt intresserad av vare sig människor eller djur. Saga springer fram till hundar och människor och glömmer bort sig. Idag var det extra mycket att inte lyssna på mig. Två saker hade jag gjort annorlunda. Ett var att vi tog bilen till stugan för vi hade massor att bära dit. En annan var att jag glömde hundgodiset hemma. Det kan ha sin förklaring vad vet jag ..

Snoken King visade sig bakom stugan. Han låg och solade vid grillen. Jag är tacksam för att han håller huggormar borta men tycker det är läskigt med ormar. På hemvägen mötte vi en spinkig räv men då hade vi koppelträning och jag var den enda som såg den.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s