Sleepy Spike

Premiär för biltur idag. Spike ville inte men överkom sitt motstånd med en liten knuff i baken.

 Så nu åker vi som en liten familj med pappa Mikey fram och syskonen bus bak. Bilen blev levererad till verkstad och vi promenerade en halvtimme i koppel till stugan. Det är ett sant fyspass. Nu är strategin att koppel betyder promenad i rask takt i kort koppel 100% på mina villkor. Det funkar utmärkt även om det är ansträngande. Det är lättare att få hundarna att acceptera det istället för kompromissa om kisspauser och nos. De är ju lösa och lediga 7 timmar på tomten så det är lätt att inte känna dåligt samvete utan se det som träning.

Jag brukar skoja och säga att Mikey är min man, eller min sommarflirt, och när jag satte mig ner för att äta lunch och han dök upp mitt emot brast jag ut i skratt. Saknas bara att han börjar prata!

Spike underhöll med att i över en halvtimme envisas med att sitta och slumra till. Man för väl egentligen inte skratta men när han somnade sittande och trillade omkull och jag smatidigt filmade så bidrar han till de små vardagsnära humoristiska inslagen. Kolla in honom på you tube http://www.youtube.com/watch?v=RqohDdKy_gw&feature=youtu.be

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s