Morgondopp och hissfobi

Natten var lugn. Saga började sova i hallen men vankade runt så det slutade vid 23-tiden att vi sov alla tre i min säng med stäng dörr. Vi sov utan avbrott till kl 5. Att vakna med två sömndruckna och nyvakna hundar som gillar att dra sig lite är så mysigt. Idag har vi upptäckt mer av varandra. Saga tycker hissen är obehaglig. Vi har tränat tio gånger och från att ha tvärvägrat till att Mikey skulle gå införst till att vilja gå in först är det nu inget problem.

 

 Mikey vill inte bli störd när han är ute och nosar. Saga tycker det är superspännande att det finns pinnar som sitter fast i marken och som man måste gräva för att få upp om det ens går. Men skam den som ger sig. Vi har tränat sitt, stanna kvar och haft långa snören efter båda. De har gått bra. Lite sisådär vid hundmöten men helt okey för att vara första träningsdagen. De är båda superduktiga när vi är i stugan. Ingen vill gå därifrån och de skäller inte när hundar, barnvagnar, cyklister och joggar rör sig nere på fältet.

Dagens understatement är att Saga älskar att bada. Det spelar ingen roll om det är i havet, i en vattenpöl, ett dike eller myrar och kärr. Var helst det bjuds hoppar hon i.

 

Det har varit en kul dag och nu ska det bli skönt att sova!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s