Hundhemmets Saga

Idén kom, klar som en sommarbris, att i sommar ska vi ta hand om andras hundar. Hundar saknas i stugan och familjen längtar. Nu finns vi på Blocket och anslagstavlan vid Grönsta gärde. Det här är sista sommaren jag och barnen bor i vår lägenhet. De är vuxna nu och på väg ut i livet. Det ska bli fantastiskt att umgås, få skämma bort, packa ihop minnen och rensa. Lägenheten ska totalrenoveras i höst och vi vill ha huset fullt av hundar!

Min första gäst är Saga. En 7 månaders golden tik som besökte stugan i dag. Hon ägnade mycket tid åt att bekanta sig med Buckan. Lite reserverad och kom inte omedelbart fram till mig. Hennes förtroende fick man vinna. Efter en kvart kom hon fram och slickade mina händer. Hon vågade först inte gå i trappan på verandan. Efter en halvtimme ägde hon. Sprang runt huset, under trappan, grävde, lekte, rullade runt och var överlycklig. Inomhus samlade hon vedträn och hann knäcka en och annan barkbit. En ljuvlig varelse som är varmt välkommen till Gottfridastugan i sommar. Bloggen kommer att var fylld med hundäventyr 🙂

 

Om Madeleine Scherlin

Jag som skriver här heter Madeleine Scherlin. Visionen för Gottfridastugan är att skapa en harmonisk plats för samtal och skrivande. Jag är själv chef och har jobbat med ledarskapsutveckling i många år. Här ska Lidingös chefer och ledare uppleva konstruktiva samtal som ökar förståelsen för andra och sig själva. Man kan komma i träningskläder, eller efter jobbet, ta med hunden och också njuta av en sprakande brasa och gott fika.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hundhemmets Saga

  1. Buckan skriver:

    What a fantastic plan! Win-win för alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s