La la la la La Leh

Jag har hittat ny musik som får mig att stanna upp med trädgårdsbestyren, sätta mig till ro och lyssna. Spela om, ta in och tänka hmm, wow så underfundigt, humoristiskt, klarsynt och vackert.. Att lyssna på henne funkar när jag vill läsa men inte störas av stojiga barn eller vuxnas högljudda förmaningar, när jag väljer stressvägen på cykel genom Liljansskogen med livet som insats eller till matlagningen i köket tillsammans med barnen. La Leh är en fenomenalt fin artist och jag uppmanar alla att lyssna på henne!

http://www.youtube.com/watch?v=5Z-_CRMNYW4

Jag är så glad för tulpanerna som kommit upp ur jorden. Kanske den här är fredad från rådjuren med hjälp av Buckan 🙂 Kolla också in de små, små gröna skotten som ska bli ringblommor.

 

Om Madeleine Scherlin

Jag som skriver här heter Madeleine Scherlin. Visionen för Gottfridastugan är att skapa en harmonisk plats för samtal och skrivande. Jag är själv chef och har jobbat med ledarskapsutveckling i många år. Här ska Lidingös chefer och ledare uppleva konstruktiva samtal som ökar förståelsen för andra och sig själva. Man kan komma i träningskläder, eller efter jobbet, ta med hunden och också njuta av en sprakande brasa och gott fika.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s