Höstförberedelser

Det börjar blåsa i springorna på golvet. En del glipor är så stora att en liten skogsmus kan ta sig in. Jag funderar mycket på hur jag på bästa och mest naturliga sätt ska isolera. Under tiden ska dessa ulltofflor från Tjeckien värma mina och mina besökares fötter. Det är himmelskt att bädda in tårna i dem, jag lovar!

Förberedelserna på fältet för Lidingö loppet har börjat. Det är full aktivitet med byggen av tält och annat. Tänk att 50.000 människor ska springa olika lopp under tre dagar. Till det kommer all publik, funktionärer och sponsorer. Jag hoppas på många nya kontakter och kanske tillfälle att hjälpa någon som behöver komma från en liten stund. Jourhavande lugn kanske. Det ska bli spännande!

Om Madeleine Scherlin

Jag som skriver här heter Madeleine Scherlin. Visionen för Gottfridastugan är att skapa en harmonisk plats för samtal och skrivande. Jag är själv chef och har jobbat med ledarskapsutveckling i många år. Här ska Lidingös chefer och ledare uppleva konstruktiva samtal som ökar förståelsen för andra och sig själva. Man kan komma i träningskläder, eller efter jobbet, ta med hunden och också njuta av en sprakande brasa och gott fika.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s