Augustimeny

Fantastisk sensommarsallad! 6 st  persika/or, väl mogna
2 st  Rödlök, färsk
100 gram  ruccola, sköljd och torkad
200 gram  bresaola, tunna skivor
100 gram  permesan
Vinägrett
1 dl  <!–   –>kallpressad rapsolja
2 msk  <!–   –>hallonvinäger
1 tsk  <!–   –>fransk senap
1 tsk  <!–   –>rosépeppar

Tillagning

1. Börja med att vispa ihop vinägretten.2. Skär persikorna i centimetertjocka klyftor. Skär löken i strimlor. Bottna ett stort vackert fat med rucolan och fördela persikor, rödlök och bresaola på.3. Smula över permesan och häll på vinägretten. Servera genast med gott bröd.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s