Färgstark middag

Ikväll blev det premiär att laga en hel middag i vedspisen. Jag hade tänkt köra en del på kolgrillen men fick idén att använda ugnsfolien och göra alltihopa på vedspisen. På menyn;

Honungs- och chilimarinerd färsk laxfilé i folie och kopparpanna på vedspis.

Stortärnad färsk potatis, strimlad purjolök, timjan och olivolja i folieknyten och kopparpanna på vespisen.

Rostade pinjenötter, Zuccinistavar, röd pesto och permesan i olivolja i kopparpanna i vedugnen.

Kladdkaka med färska jordgubbar och valnötter (gjord i elspisen hemma på Kompassvägen ..  nåja det är ju bara början än..)

 

 

 

 

 

 

 

 

Färgstarkt middagssällskap av Anmari som också kom med nybakat bröd, vitt vin och rosa presenter!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.