Färgstark middag

Ikväll blev det premiär att laga en hel middag i vedspisen. Jag hade tänkt köra en del på kolgrillen men fick idén att använda ugnsfolien och göra alltihopa på vedspisen. På menyn;

Honungs- och chilimarinerd färsk laxfilé i folie och kopparpanna på vedspis.

Stortärnad färsk potatis, strimlad purjolök, timjan och olivolja i folieknyten och kopparpanna på vespisen.

Rostade pinjenötter, Zuccinistavar, röd pesto och permesan i olivolja i kopparpanna i vedugnen.

Kladdkaka med färska jordgubbar och valnötter (gjord i elspisen hemma på Kompassvägen ..  nåja det är ju bara början än..)

 

 

 

 

 

 

 

 

Färgstarkt middagssällskap av Anmari som också kom med nybakat bröd, vitt vin och rosa presenter!

Om Madeleine Scherlin

Jag som skriver här heter Madeleine Scherlin. Visionen för Gottfridastugan är att skapa en harmonisk plats för samtal och skrivande. Jag är själv chef och har jobbat med ledarskapsutveckling i många år. Här ska Lidingös chefer och ledare uppleva konstruktiva samtal som ökar förståelsen för andra och sig själva. Man kan komma i träningskläder, eller efter jobbet, ta med hunden och också njuta av en sprakande brasa och gott fika.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.