Gungstolen

Det är bara att erkänna. Jag har gjort spontana ögonblicksförälskade inköp av möbler  till stugan som nu inte passar in… Ett stort allmogeskåp, en underbar lejongul fåtölj från 1910 som en Dramaten direktör ägt, en grön soffa … Möblerna är för stora. Också kom ju schäslongen och behövde passas in …

Jag har köpt en gungstol från 1800-talet. Robust och skir på samma gång. Bara den som vaggat sig till sömns i den vet hur magisk den är. Man kan också lägga ett litet stopp under meden för att få den till en stabil samtalsstol. Och man kan falla baklänges och hamna i ljuvligt liggläge. Kom och prova! Jag är så nöjd och glad.

Om Madeleine Scherlin

Jag som skriver här heter Madeleine Scherlin. Visionen för Gottfridastugan är att skapa en harmonisk plats för samtal och skrivande. Jag är själv chef och har jobbat med ledarskapsutveckling i många år. Här ska Lidingös chefer och ledare uppleva konstruktiva samtal som ökar förståelsen för andra och sig själva. Man kan komma i träningskläder, eller efter jobbet, ta med hunden och också njuta av en sprakande brasa och gott fika.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gungstolen

  1. Johan skriver:

    Snabba bud, bra jobbat Madeleine. Den passar ju perfekt in

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s