Snart gipsfritt

Nu har stugan varit gipsad i 40 år och nu ska hon friskförklaras. Vet inte om jag kommer riva all gips men öppningen till pentryt ska bort. Kjell och Teddy högg i. Och resultatet:

Teddy i full färd med att slänga stolar högt i luften så att de kraschade och gick sönder. Vi körde tre vändor till återvinningscentralen med cement, gips, trärester, säng, stolar och skrivbord. Det är alltid mycket folk där men otroligt skönt att gratis kunna göra sig av med bråte. Teddy övningskör och är otroligt duktig. Vi blev godkända igår efter handledarutbildning och nu är det bara att köra på. Han är bra på att jobba också och jag tror han tycker det är lite kul. Kjell kom och lade lera i vedspisen. Jag köpte massan, en spiskrok, svärta och askspade hos Spisgubben i Bromma. Fyndade en kökssoffa på Blocket som jag hämtade i Täby. Hittade också kastruller och våffeljärn på Blocket som fanns på Grönsta! Roligt med husgeråd som har karaktär och historia. Margot som är 85 år och fick hjälp att sälja har säkert hälsat på Laina i stugan. Jag tror det.

Om Madeleine Scherlin

Jag som skriver här heter Madeleine Scherlin. Visionen för Gottfridastugan är att skapa en harmonisk plats för samtal och skrivande. Jag är själv chef och har jobbat med ledarskapsutveckling i många år. Här ska Lidingös chefer och ledare uppleva konstruktiva samtal som ökar förståelsen för andra och sig själva. Man kan komma i träningskläder, eller efter jobbet, ta med hunden och också njuta av en sprakande brasa och gott fika.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s