Hjärttransplantation

Det är så den stundande operationen i stugan känns .. Att mura en skorsten och installera kamin och vedspis är att ge stugan ett nytt liv. Ute på Värmdö hittade jag denna fina vedspis till ett fyndpris av 3.500 kr.

I morse välkomnade jag murare Kjelle och arbetsledaere Daniel. De kom på utsatt tid med underskrivna dokument. Huu, det är en rysare att anlita hantverkare. Jag är så orutinerad och har bara magkänsla att gå på. Och den känns bra. Men å andra sidan är jag ju så glad och lycklig över stugan att det kanske överskuggar allt.. Så här mycket material behövs för att mura skorstenen;

Och sedan måste jag fråga… Så här såg det ut under taknocken i morse. Det är helt nybyggt och jag undrar om det är barnbus eller en fågel (stor) som tänkt sätta bo?

Om Madeleine Scherlin

Jag som skriver här heter Madeleine Scherlin. Visionen för Gottfridastugan är att skapa en harmonisk plats för samtal och skrivande. Jag är själv chef och har jobbat med ledarskapsutveckling i många år. Här ska Lidingös chefer och ledare uppleva konstruktiva samtal som ökar förståelsen för andra och sig själva. Man kan komma i träningskläder, eller efter jobbet, ta med hunden och också njuta av en sprakande brasa och gott fika.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s