Människor runt om oss

Visst är det så att vissa människor har betydelse för att det plötsligt händer. För den här stugan har jag Rauno att tacka allt för. Han valde ut mig säger han. Han ville sälja till någon som hade idéer om stugan som han tycker om. Jag påminde lite om hans mamma Laina. Rauno säger att ”du vet väl att du har gjort ett klipp tjejen. Jag säger ”du vet väl att jag inte har köpt stugan som en investering”. Och så ler vi mot varandra. Här är Rauno i full färd med att måla utsidan.

Andra som har hjälpt mig i processen är min familj. Mina barn, min mamma, min bror Rickard och Johan Enlund har alla med sin positiva inställning stärkt min GO-känsla. Det har betytt mycket med deras fulla stöd hela vägen. Alla är glada för det här!

Om Madeleine Scherlin

Jag som skriver här heter Madeleine Scherlin. Visionen för Gottfridastugan är att skapa en harmonisk plats för samtal och skrivande. Jag är själv chef och har jobbat med ledarskapsutveckling i många år. Här ska Lidingös chefer och ledare uppleva konstruktiva samtal som ökar förståelsen för andra och sig själva. Man kan komma i träningskläder, eller efter jobbet, ta med hunden och också njuta av en sprakande brasa och gott fika.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Människor runt om oss

  1. Rickard skriver:

    Idag är det den 17 maj…
    Stort GRATTIS på födelsedagen, Madeleine!!!!
    Kram från storebror

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s